Bliv medlem

Frie Skolers Lærerforening er det rigtige valg for dig, som er ansat som lærer eller børnehaveklasseleder på en fri grundskole, efterskole eller højskole

Frie Skoler Lærerforening har overenskomsten på det frie skoleområde, og derfor er vi den eneste forening, som kan rejse sager og indgå aftaler på dine vegne. 

Vi er den eneste faglige organisation, som har den nødvendig specialviden til at hjælpe og rådgive dig om løn, ansættelse, sygdom, arbejdstid og andre overenskomstspørgsmål.

Sådan bliver du medlem

 • Udfyld indmeldelsesformularen og dit medlemskab gælder med det samme
 • Du modtager et velkomstbrev, der bekræfter dit medlemskab
 • Du betaler kontingent fra den 1. i måneden efter indmeldelsen
 • Er det din første ansættelse som lærer?

  Som nyuddannet lærer er medlemskabet af Frie Skolers Lærerforening gratis de første tre måneder efter ansættelsen. Det samme gælder, hvis du ikke tidligere har arbejdet som lærer.

  Nyuddannede, og andre i første lærerjob, bliver desuden altid optaget som medlem uden karensperiode, når indmeldelsen sker inden for tre måneder efter ansættelsen.     

 • Er du medlem af en anden fagforening?

  Hvis du står i en anden forening, er det vigtigt, at du hurtigst muligt skifter medlemskab til Frie Skolers Lærerforening.

  Arbejder du som pædagogisk personale på skolen, eller er du ansat på en af de tyske mindretalsskoler, kan du være medlem af to foreninger på samme tid.

   

 • Er du studerende på Den frie Lærerskole i Ollerup?

  Som studerende på Den Frie Lærerskole har du mulighed for at blive optaget på særlige vilkår.

  Kontingentet er på 40 kroner pr. måned i skoleperioder og 340 kroner pr. måned, når du er i lønnet praktik på almindelige vilkår efter overenskomstens bestemmelser.

Spørgsmål?

Ring på 87 46 91 10 eller skriv til fsl@fsl.dk