Ny kollega? Sådan bestiller du velkomstmapper

Foreningens velkomstmapper er en god måde at byde nye kollegerne velkomne. Du kan bestille nye mapper online.

D 10. juni 2021

I sommeren 2021 bestilte foreningens tillidsrepræsentanter mere end 1600 nye velkomstmapper, som den enkelte tillidsrepræsentant kan give til nye kolleger, der starter på skolen.

Antallet af bestilte mapper er en ny rekord, som viser, at tillidsrepræsentanterne forventer mange nye lærere i skoleåret 2021/22. Men rekorden viser også, at velkomstmapperne bliver værdsat af tillidsrepræsentanterne. Antallet af bestilte mapper er steget konstant gennem flere år, og det samme er antallet af nye lærere, der har meldt sig ind i foreningen. 

I velkomstmappen finder dine nye kolleger blandt andet et velkomstmagasin med indhold, der inspirerer til at få en god start som ny lærer. Blandt andet fortæller fire lærere om deres eget første år på en fri skole. Magasinet indeholder desuden artikler om foreningen, og hvad den kan tilbyde medlemmer. 

I velkomstmappen ligger desuden information om forskellige medlemstilbud, og så er der selvfølgelig en guide til, hvordan man bliver medlem. Selve mappen er i en kvalitet, der indbyder til at gemme mappen og bruge den til egne papirer. 

De fleste velkomstmapper bliver bestilt op til sommerferien, hvor sekretariatet opfordrer tillidsrepræsentanter til at bestiller mapper til det kommende skoleår. Men du kan altid bestille flere mapper, når behovet opstår.

BESTIL VELKOMSTMAPPER TIL DINE NYE KOLLEGER