Højskoleudvalget 2023 er blevet valgt

På højskoletræffet 2023 blev der afholdt valg til højskoleudvalget i Frie Skolers Lærerforening.

D 14. marts 2023

Politik

Højskoleudvalget i Frie Skolers Lærerforening arbejder for at udvikle foreningens tilbud og hjælp til højskolelærerne. Udvalget blev stiftet i forbindelse med højskolelærernes optagelse i foreningen, og det nye udvalg består af både erfarne og nye kræfter.

På højskoletræffet 2023 blev der valgt et nyt højskoleudvalg, som nu består af:

  • Sigrid Lauenborg Dahl, Krogerup Højskole
  • Malthe Ibsen Sørensen, Ubberup Højskole.
  • Inge Johnsen, Egmont Højskolen.
  • Kristoffer Brun Gram, Vestjyllands Højskole.

Simon Langkjær (Rødding Højskole) og Lene Schøning (Vrå Højskole) blev valgt som suppleanter. 

"Vi bliver lyttet til"
Højskoleudvalget er valgt for en toårig periode og mødes hver anden måned. På møderne handler det både om, hvilket indhold foreningen skal tilbyde højskolelærerne, og om hvordan foreningen kan lykkedes med hvervningen af nye højskolemedlemmer:

»I højskoleudvalget hjælper vi sekretariatet med at komme ud på skolerne, så vi kan blive flere højskolemedlemmer, og det er os, der står for det faglige indhold på vores årlige træf. Vi kommer også med input og idéer til, hvad der kan være relevant at fokusere på fra politisk side. Vi bliver lyttet til, og næstformanden er tilknyttet vores udvalg og sidder med til vores møder, så vi har en direkte adgang til dem, der kan være med til at bestemme,« siger forkvinde for udvalget Sigrid Lauenborg Dahl og fortsætter:

»Samtidig er vi også tit medlemmernes indgang til foreningen, hvor vi hjælper dem videre til den rette konsulent eller bringer medlemmers ønsker til bordet.
Man kan altid kontakte os, hvis man har spørgsmål eller ønsker til sin fagforening«.

deltag i debatten