50.000 på spil: Pris hylder indsatser for at forbedre forhold for børn og unge

1. maj er sidste frist for at indstille kandidater til Frie Skolers Lærerforenings Børnekulturpris. Prisen går til indsatser for børn og unge, og der medfølger 50.000 i støtte til vinderens indsats.

D 4. april 2023

Er du medlem af Frie Skolers Lærerforening? Har du kendskab til personer, projekter eller organisationer, der arbejder for at forbedre forhold for børn og unge? Så kan du give indsatsen mulighed for at få 50.000 kroner med på vejen ved indstille til Frie Skolers Lærerforenings Børnekulturpris. Prisen går til indsatser med et pædagogisk, socialt eller kulturelt sigte.

Har du et bud på den rette prismodtager af Børnekulturprisen 2023? Så send dit forslag til formand Monica Lendal Jørgensen på mlj@fsl.dk med en god begrundelse for indstillingen. Fristen er 1. maj, så jo hurtigere, desto bedre!

I 2021 gik Børnekulturprisen til Rachel Röst, der har stiftet organisationen ’Læs for livet’, der bekæmper ulighed og skaber social forandring ved at indsamle bøger og oprette små lokale, biblioteker landet over for udsatte børn og unge.

Hovedbestyrelsen beslutter prismodtageren på baggrund af de indkomne forslag, hvorefter prisen uddeles i forbindelse med repræsentantskabsmødet i Frie Skolers Lærerforening i november 2023.