Uffe Rostrup: ”Vi har Danmarks bedste sekretariat”

Uffe Rostrup og hovedbestyrelsen er rigtig glade for det, de kan læse i den nye medlemstilfredshedsundersøgelse

D 11. april 2019

af Mikkel Hvid, Kommunikationschef

»Jeg synes, at vi har et fantastisk sekretariat. Derfor gør det mig glad, at medlemmerne er enige og udnævner sekretariatet til Danmarks bedste i disciplinen rådgivning«.

Sådan siger formanden for Frie Skolers Lærerforening, Uffe Rostrup, efter at han og hovedbestyrelsen onsdag fik præsenteret den nye medlemstilfredshedsundersøgelse.

Medlemstilfredshedsundersøgelsen er gennemført af Ennova – et firma, der har specialiseret sig i at måle tilfredshed og loyalitet i fagforeninger og andre medlemsorganisationer. Ennova undersøger blandt andre HK, Dansk Metal, BUPL, socialrådgiverne og en række a-kasser.

Det er tredje gang, Ennova undersøger medlemmernes holdning til og mening om Frie Skolers Lærerforening på en række områder og parametre. Og sekretariatets rådgivning ligger helt i top. På en skala fra 0 til 100 får rådgivernes faglige kompetencer en score på 85. Dermed tangerer Frie Skolers Lærerforening det hidtil højeste niveau, der er blevet målt af Ennova. På venlighed og imødekommenhed scorer konsulenterne 89, og det er fire point højere end den hidtil højeste score.

Frie Skolers Lærerforenings sekretariatet kan dermed prale af, at det har landets bedste rådgivning, og det er fuldt fortjent, mener Uffe Rostrup.

Han er samtidig stolt af, at en relativt lille forening som Frie Skolers Lærerforening kan sætte standarden på et så vigtigt område:

»Det synes jeg da er super flot«, siger han.

Undersøgelsen viser samtidig, at foreningen er på rette vej. Medlemmernes tilfredshed og loyalitet er øget siden 2017, og det er vigtigt, siger Uffe Rostrup:

»Vi bruger undersøgelserne til at udvikle foreningen på de punkter, hvor vi kan se, at medlemmerne synes, at vi kan og skal forbedre os. Ser vi på de to tidligere undersøgelser, kan vi se, at det går fremad, og at vi er på rette vej. Men der er stadig ting at gøre, og det tager vi hul på, så snart vi har fået tygget alle resultaterne igennem«, lover Uffe Rostrup.

deltag i debatten