Uffe Rostrup: »Hold fokus på lønnen«

FSL-formand, Uffe Rostrup, opfordrer tillidsrepræsentanter til omsætte momentum fra foreningens lønkampagne til gode aftaler

D 19. september 2016

af Mikkel Hvid, Kommunikationschef
Fair lærerløn

Formanden for Frie Skolers Lærerforening (FSL), Uffe Rostrup, sender en klar opfordring til foreningens tillidsrepræsentanter: Fortsæt lønkampagnen – vi er sikre på, at det virker.

Uffe Rostrup peger på, at lønkampagnen kørte i et meget højt og synligt gear i sidste skoleår, og han er overbevist om, at det kan ses på lønnens udvikling. Netop derfor er det vigtigt at holde fast, siger han:

Vi skal udnytte vores momentum og sørge for at omsætte den opmærksomhed til gode aftaler på de enkelte skoler. Der er kun en vej, og den går via forhandlingsbordet

Derfor opfordrer han tillidsrepræsentanterne til at fastholde presset på skolerne:

»Hvis vi skal nå vores mål og reducere folkeskolens lønforspring, skal vi kæmpe hele vejen til 2018, hvor overenskomstperioden slutter«, siger han.

Opfordringen er udsendt i et nyhedsbrev til tillidsrepræsentanterne. I samme nyhedsbrev forklarer foreningens konsulenter, hvordan lærerne kan påvirke skolens budget, og hvorfor det er vigtigt, at de gør det.

deltag i debatten