Overlæge vidste alt om løn på de frie skoler

Flere hundrede har deltaget i lønquizzen på kampagnesitet fairlærerløn.dk, og nu har vi trukket en vinder blandt dem, der har de rigtige svar.

D 19. maj 2016

af Jesper Fjeldsted, Journalist
Fair lærerløn

Kan det virkelig passe, at en lærer på en fri skole er bedre lønnet end en folkeskolelærer? Det er første spørgsmål af i alt fem i quizzen på kampagnesitet fairlærerløn.dk. Formålet med kampagnesitet er at udbrede kendskabet til lønforholdene på de frie skoler, og quizzen har gjort sin del. 

Flere hundrede besøgende på kampagnesitet har svaret på spørgsmålene, og vinder af den udlovede præmie, en lædertaske fra mærket The Last Bag, blev overlæge Lillian Mørch Jørgensen. Hun så et link til fairlærerløn.dk på Facebook og besøgte kampagnesitet, fordi hun selv har haft tilknytning til en fri skole. 

”Min datter har været et år på efterskole, og hun havde et kanon godt år med nogle fantastisk dedikerede lærere, og hvis de skulle få en dårligere løn end folkeskolelærere, vil jeg mene, at det er helt uretfærdigt. Lærerne kom med vidt forskellige baggrunde og erfaringer, og det var en meget positiv oplevelse at opleve det engagement, de havde overfor eleverne”, siger Lillian Mørch Jørgensen. 

Du kan stadig teste din viden om lønnen på de frie skoler på fairlærerløn.dk

deltag i debatten