Otte nye kurser målrettet lærerne på de frie skoler

Skoleåret 2020/21 byder på otte nye FSL Lærerkurser. Alle kurserne er berettigede til støtte fra Den Statslige Kompetencefond.

D 5. juni 2020

af Jesper Fjeldsted, Journalist

Dannelse, specialpædagogik og den fælles prøve i naturfagene. Det er tre af emnerne for FSL Lærerkurserne i skoleåret 2020/21. I alt otte kurser er nu klar til tilmelding, og som medlem af Frie Skolers Lærerforening får du rabat på kursusgebyret.

Alle FSL Lærerkurserne er forhåndsgodkendt som berettigede til støtte fra Den Statslige Kompetencefond. Du kan søge støtte til bl.a. kursusgebyr og kørsel, mens skolen skal medfinansiere med f.eks. dækning af arbejdstid. 

Du kan søge om støtte til FSL Lærerkurserne op til ni måneder før kursusstart, og da kurserne finder sted i efteråret 2020 og foråret 2021, kan det være en god idé, at du allerede nu får en aftale på plads med skolen.

 

FIND ET KURSUS, DER PASSER TIL DINE ØNSKER TIL KOMPETENCEUDVIKLING

HVAD KAN DU SØGE STØTTE TIL?

  • Uddannelses- og kursusgebyr: Udgifter til deltagelse i kompetencegivende aktiviteter. Beløbet er ekskl. moms.
  • Materialer: Undervisningsmateriale såsom faglitteratur mv.
  • Transport: Udgifter til transport i forbindelse med deltagelse i f.eks. kursus støttes efter statens regler for kilometergodtgørelse.
  • Ophold: Hvis din deltagelse i den ansøgte kompetencegivende aktivitet kræver overnatning, så kan der også ansøges om støtte til opholdet.

Støtten skal være et supplement til øvrig kompetenceudvikling på arbejdspladsen.

Det er et krav, at arbejdspladsen er med til at betale for den kompetenceudvikling, du søger om støtte til. Arbejdspladsens medfinansiering kan f.eks. være udgifter til dækning af arbejdstid.

deltag i debatten