Næstformand fortsætter fire år mere

Næstformanden for Frie Skolers Lærerforening Monica Lendal Jørgensen blev genvalgt på foreningens repræsentantskabsmøde den 8. november 2019

D 14. november 2019

af Julie Løndahl Grove, Journalist

Monica Lendal Jørgensen har været næstformand i Frie Skolers Lærerforening siden 2011, og foreningen kan se frem til fire år mere med hende i formandskabet. På repræsentantskabsmødet blev hun genvalgt uden modkandidater. Dog var det ikke uden overvejelser, at hun igen stillede op.

"Hver gang jeg genopstiller, stopper jeg lige op for at mærke efter, om jeg stadig skal det her. Og hver gang kommer jeg frem til, at der simpelt hen ikke er noget, jeg hellere vil lave. Det er et virkelig vigtigt stykke arbejde, som vi udfører, og det vil jeg gerne være en del af", siger Monica Lendal Jørgensen.

Vigtigheden af arbejdet er ikke blevet mindre i de otte år, Monica Lendal Jørgensen har været næstformand. Et stadigt stigende antal elever på de frie skoler og et øget politisk fokus på sektoren har givet endnu større behov for politisk aktivitet for foreningen. Derfor vil Monica Lendal Jørgensen fokusere på lærernes arbejdsforhold, på lønnen og på det uddannelsespolitiske arbejde i denne valgperiode.

Der er ifølge Monica Lendal Jørgensen især behov for at få forbedret læreruddannelsen og gøre noget ved lærermanglen:

"Vi har brug for, at mange flere får øje på det fantastiske ved lærerfaget og vælger at tage en læreruddannelse – og den læreruddannelse skal være rigtig god", siger Monica Lendal Jørgensen. 

deltag i debatten