Kom til onlinemøde og forstå, hvad overenskomsten og arbejdstidsaftalen betyder for dig

Frie Skolers Lærerforening inviterer til online informationsmøder om overenskomstresultatet – og du kan vælge et møde, der passer til den skoletype, du arbejder på.

D 11. februar 2021

af Rasmus Agertoft Iversen, Konsulent

I starten af januar 2021 blev der landet en ny arbejdstidsaftale for lærere i staten. Arbejdstidsaftalen er en del af det overenskomstresultat, som du skal stemme om senere på foråret, hvor der er urafstemning. Men vil du gerne blive klogere på både arbejdstidsaftalen og overenskomstresultatet generelt, inden forårets stemmeurner kalder?

Så er hjælpen her: Frie Skolers Lærerforening inviterer dig og dine kolleger til online informationsmøde om overenskomstresultatet. Mødet varer tre timer, og du vil få præsenteret de vigtigste resultater fra overenskomsten, så du kan stemme på et oplyst grundlag, når urafstemningen går i gang. 

  • Du får et grundigt indblik i den nye arbejdstidsaftale og hvad den kommer til at betyde for din hverdag og din planlægning.
  • Du får gennemgået overenskomstens betydning for din lønudvikling i de næste tre år.
  • Du får indsigt i de mere specielle emner, som ligger i aftalen: seniorbonus, reguleringsordningen, sorgorlov og så videre. 

Møderne er inddelt, så der er tre til grundskolelærere, to med særligt fokus på efterskolerne og et med særligt fokus på kostskolerne. 

Informationsmøder for grundskolelærere 

Informationsmøder for efterskolelærere 

Informationsmøde for kostskolelærere 

deltag i debatten