Kom med på Lærermødet til halv pris

Lærermødet er et unikt højskoleophold, hvor skolefolk fra hele landet mødes for at debattere dannelse, og hvad det vil sige at være lærer

D 18. april 2018

af Jesper Fjeldsted, Journalist

Den 4. til 8. juli mødes 100 lærer, forskere, uddannelsespolitkere og studerende på Ryslinge Højskole til Lærermødet 2018. Ambitionen med Lærermødet er at undersøge og styrke lærerens identitet, profession og praksis på tværs af skoleformer og uddannelsesniveauer.

Som medlem af Frie Skolers Lærerforening kan du få medlemsrabat på de fem dages højskoleophold med kost og logi. Frie Skolers Lærerforening giver tilskud til op til 10 medlemmers deltagelse. 

Prisen for et ophold i dobbeltværelse er 5.200 kr., men som medlem af Frie Skoler Lærerforening skal du kun betale 2.600 kr.. De 10 pladser med medlemsrabat tildeles efter først til mølle-princippet. For et ophold på enkeltværelse er prisen 3.800 kr. for FSL-medlemmer. 

Næstformand i Frie Skolers Lærerforening, Monica Lendal Jørgensen, var selv med på Lærermødet 2017, og hun opfordrer foreningens medlemmer til at deltage. Både for deres egen og for den frie skolesektors skyld.   

"Lærermødet samler hele skoledanmark, og her tages nogle virkelig gode debatter. Det er vigtigt, at vores stemme også bliver hørt i debatten om de afgørende emner", siger hun. 

Lærermødet er arrangeret af Folkehøjskolernes Forening i Danmark i samarbejde med Danmarks Lærerforening, Frie Skolers Lærerforening og Uddannelsesforbundet. 

Hvad er Lærermødet?

  • Et mødested for lærere, undervisere og fagpersoner, hvor der er tid og plads til samtaler om dannelse og livsoplysning, skolens formål, lærerens profession og praksis, undervisningsbegrebet, læreruddannelsen, uddannelsespolitik og meget mere.

  • Et højskoleophold med alt, hvad det indebærer af fællessang, morgensamlinger, foredrag, poesi, værksteder, aftenprogram – og ikke mindst tid til samvær, samtale og debat over morgenkaffen, middagsbordet eller et glas rødvin om aftenen.

  • Et nyt initiativ, der samler over 100 lærere, studerende, forskere, politikere og skolefolk fra et bredt udsnit af skole- og uddannelsesverdenen for at udfordre og udvikle perspektiver på lærerens rolle, skolens dannelse og pædagogikkens formål.

Kilde:Folkehøjskolernes Forening

deltag i debatten