Godt arbejde, tillidsrepræsentant :-)

Et blogindlæg af formanden for Frie Skolers Lærerforening Uffe Rostrup

D 26. oktober 2018

Debat
Uffes uforbeholdne

Vi spørger alle nye medlemmer, hvem der gjorde dem opmærksom på Frie Skolers Lærerforening og på, at de burde melde sig ind. Og langt de fleste svarer, at de blev kontaktet af tillidsrepræsentanten på skolen, som gav dem det lille og venlige skub, som fik dem til at melde sig ind.

Det er super godt arbejde af alle jer tillidsrepræsentanter, og det vil jeg sige jer alle sammen tak for.

En fagforening for lærerne på det frie skoleområde er ingen selvfølge. Den eksisterer kun så længe, vi lærere synes, at det er vigtigt nok. Og derfor er det så afgørende, at tillidsrepræsentanterne – og meget gerne også alle andre kolleger – bliver ved med at organisere medlemmerne. For det er egentligt ret enkelt: Jo flere vi er, jo større vægt tillægges vores stemme.

Derfor er det også virkeligt dejligt at kunne konstatere, at tillidsrepræsentanternes indsats på skolerne virker. Det er ganske enkelt bare godt arbejde.

Vi er i dag lige i underkanten af 10.000 medlemmer af Frie Skolers Lærerforening, men der er fortsat plads til mange flere. Så keep up the good work, og lad os i fællesskab demonstrere, at der er brug for en fagforening for lærere og børnehaveklasseledere på de frie skoler.

deltag i debatten