Frie Skolers Ledere og Frie Skolers Lærerforening genoptager samarbejde

Frie Skolers Ledere og Frie Skolers Lærerforening genoptager samarbejdet. Det bekræfter foreningernes to formænd, Rud Nielsen og Uffe Rostrup.

D 7. juli 2017

af Mikkel Hvid, Kommunikationschef

Frie Skolers Ledere og Frie Skolers Lærerforening har ikke været på talefod siden marts, hvor lederne meddelte, at de afbrød samarbejdet med lærerforeningen.

Men efter en række følere mødtes Rud Nielsen og Uffe Rostrup i går – torsdag den 6. juli 2017 – og satte et punktum for det månedslange afbrudte politiske samarbejde på det frie skoleområde.

Skoleledernes formand, Rud Nielsen, siger:

»Vi lægger de uoverensstemmelser, der har været, bag os. Nu handler det om at genetablere det gode og konstruktive samarbejde, som vi tidligere har haft«.

Tilsvarende toner lyder fra formanden for Frie Skolers Lærerforening, Uffe Rostrup, som peger på, at det er afgørende vigtigt, at foreningerne kan arbejde sammen:

»Det nytter jo ikke noget, at to vigtige spillere på det frie skoleområde ikke kan være i stue med hinanden. Der er alt for vigtige ting på spil. Vi bliver nødt til at finde sammen, og det har vi gjort«, siger Uffe Rostrup.

Både Uffe Rostrup og Rud Nielsen glæder sig over, at de har kunnet lukke konflikten, inden foreningerne går på sommerferie, så de kan begynde på en frisk i det nye skoleår.