Formanden om overenskomstresultatet: "Jeg er glad for den her aftale"

Formand for Frie Skolers Lærerforening Monica Lendal Jørgensens er tilfreds med den samlede aftale om en ny toårig overenskomst for lærerne på de frie skoler.

D 8. marts 2024

af Monica Lendal Jørgensen, Formand for Frie Skolers Lærerforening
OK24

Fredag den 8. marts ved middagstid skrev parterne under på den overenskomst, der gælder for lærere og børnehaveklasseledere på de frie skoler, og dermed lå det samlede OK24-resultat færdigt.

Og formanden for Frie Skolers Lærerforening, Monica Lendal Jørgensen, er glad for aftalen:

»Jeg synes, at det er et virkelig godt resultat, og at der er meget i den samlede aftale, som går vores vej«, siger hun.

Formanden fremhæver, at der er solide lønstigninger til alle, og at en stor del af stigningerne ligger allerede fra den 1. april 2024. Samtidig peger hun på, at aftalen rummer en række forbedringer for særlige grupper. Ud over en justering af efterskolelærernes kostskoletillæg og en ekstra lønforhøjelse til børnehaveklasselederne, indeholder organisationsaftalen også forbedringer til de lærere, der er ansat med en meget lav ansættelsesgrad.

»Det er alt sammen noget, som har været vigtigt for os«, siger Monica Lendal Jørgensen, der er glad for, at der nu er sat to streger under resultatet.

deltag i debatten