Efterskoletræffet 2020 ligger i november

Efterskoletræf 2020 er for alle efterskolelærere, der er medlemmer af Frie Skolers Lærerforening.

D 25. maj 2020

af Jesper Fjeldsted, Journalist

Hvert andet år inviterer Frie Skolers Lærerforening medlemmerne på landets efterskoler til træf på foreningens kursuscenter i Hornstrup ved Vejle.  

For deltagerne giver arrangementet mulighed for både at hente inspiration med hjem og netværke med andre efterskolelærere.

Dette års Efterskoletræf finder sted torsdag den 12. og fredage den 13. november. 

På programmet er i år blandt andet foredrag med to konsulenter fra Konsulenthuset Bråby, som tager afsæt i unges fællesskaber med pædagogisk, psykologisk og praktisk perspektiv. Det handler om kommunikation og samarbejde. Konsulenthuset Bråby har oparbejdet en stor teoretisk og praktisk viden om arbejdet med børn og unge med særlige udfordringer. Der vil også vær fokus på hviletidsreglerne på efterskolerne, hvor Jørn Rasmussen fra Frie Skolers Lærerforenings sekretariat vil gennemgå lovgivningen, der er lavet for at beskytte den ansatte og understøtte et godt arbejdsliv.

Torsdag aften er Uffe Rostrup, formand for Frie Skolers Lærerforening og Torben Vind Rasmussen, formand for Efterskoleforeningen til en uformel debat om de to foreningers samarbejdsflader.

 

Tilmelding

Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først til mølle-princippet. Det er gratis at deltage på efterskoletræffet, som er inklusiv overnatning og forplejning. Som deltager skal du selv dække udgifter til transport samt eventuelle ekstra drikkevarer.

Book din plads online

deltag i debatten