Annika Aakjær spiller koncert for medlemmer

Sæt kryds i kalenderen: Annika Aakjær spiller i et livestreamet show for medlemmer af Frie Skolers Lærerforening tirsdag d. 26. januar

D 19. januar 2021

af Simone Kamp

D. 9. december afholdt Frie Skolers Lærerforening den første udgave af arrangementet ”Et lille lys i mørket”. Det blev skudt i gang med sangeren Karl William, der optrådte i en eksklusiv online intimkoncert for medlemmer af Frie Skolers Lærerforening.

Responsen på arrangementet var i den grad positiv, så hovedbestyrelsen har besluttet at fortsætte med arrangementsrækken og står nu klar med det næste lys i mørket:

Annika Aakjær, der er både sanger, komiker og skuespiller, optræder i et livestreamet show kun for Frie Skolers Lærerforening tirsdag d. 26. januar kl. 19.

Ligesom sidste gang kræver koncerten tilmelding, så I kan følge med hjemme fra stuen. Alle tilmeldte modtager på forhånd et link til livestream, der skal tilgås på dagen for at kunne se koncerten.

Baggrunden for ’Et lille lys i mørket’ er, at Frie Skolers Lærerforening ved, at det kan være svært at holde modet højt, når mørket sænker sig, og vinterens coronarestriktioner har slettet alle planer og sociale sammenkomster i kalenderen.

Derfor besluttede hovedbestyrelsen i november, at foreningen skulle afholde et kulturelt og forhåbentlig socialt online-arrangement under overskriften ”Et lille lys i mørket” - og det er nu blevet til en arrangementsrække af flere lys.

deltag i debatten