502 lærere sendte deres løn til tjek i uge 4

Løntjek-kampagnen er slut, men konsulenterne regner og dokumenterer stadig på livet løs

D 3. februar 2016

af Jesper Fjeldsted, Journalist
Fair lærerløn

Da klokken blev 14.30 i fredags sluttede denne omgang af Frie Skolers Lærerforenings løntjek-kampagne. I alt sendte 502 medlemmer deres løn til eftersyn hos foreningens konsulenter i løbet af uge 4, og selv om de fleste har fået svar, så ligger der stadig en anseelig bunke lønsedler og venter på sekretariatet i Risskov.

Skulle du være et af de medlemmer, der stadig mangler svar, vil du høre fra en konsulent snarest muligt, og statistikken viser, at der er en 34,6 procents sandsynlig for, at din lønseddel ikke er korrekt.

Den seneste opsamling viste, at der var fundet fejl i hele 133 af 384 lønsedler, og selv om ikke alle fejl er lige store, så kan der være mange penge at hente i at få løn efter reglerne.

Et enkelt medlem kan se frem til at få godt 100.000 kr. tilbage, et andet medlem har over 50.000 kr. til gode og på en enkelt skole, kan flere lærere glæde sig til at få 28.000 kr. oven i deres sædvanlige løn.

Tendensen i dette års løntjek har været, at mange af fejlene på medlemmernes lønsedler ligger i pensionsberegningerne og de decentrale løntillæg, og når alle lønsedler er regnet igennem, vil du her på fsl.dk og i bladet Frie Skoler kunne læse den endelige konklusion på kampagnen.

deltag i debatten