Arbejdsglæde: Tag styringen, og få flere gode arbejdsdage

Et inspirerende oplæg om hvordan du får flere arbejdsdage, som du glæder dig til at stå op til, og går glad hjem fra.

Hvad kan vi som lærere gøre for at få flere gode arbejdsdage? Det er omdrejningspunktet i dette inspirerende oplæg med foredragsholder og forandringsvejler Anders Bjørk.

Du kan se frem til et energisk og underholdende oplæg, som gør dig klogere på, hvilke faktorer der afgør, om vi får en god arbejdsdag. Og du får konkrete idéer til, hvordan du selv tager styringen over din arbejdsglæde.   

Anders Bjørk er en populær foredragsholder om arbejdsglæde, og som forandringsvejleder har han arbejdet med lærere under fusionsprocesser og på personaledage, ligesom han har undervist lærere, der ønsker at være ledere.

Tilmeld dig herunder:

Det får du med:             

  • Redskaber til at identificere, hvad en god arbejdsdag er for dig
  • Metoder der kan hjælpe dig til at skabe flere gode arbejdsdage
  • Viden om hvordan du ændrer vaner og bryder negative mønstre.

Om underviseren

Anders Bjørk er foredragsholder, underviser og forandringsvejleder. Han er uddannet jurist, og har desuden flere uddannelser inden for personlig udvikling, lederskab, kommunikation og samarbejde.

Tag med på dette minikursus, hvis du vil genopdage din motivation og i endnu højere grad tage styringen på dine hverdage

Anders Bjørk

Om kurset

Minikurserne er et gratis tilbud forbeholdt medlemmer af Frie Skolers Lærerforening. Er du ikke medlem, kan du melde dig ind online.

Forplejning

Sandwich, kaffe, te og vand

Se alle aktuelle minikurser