Teamsamarbejde

Dato og tid
19. november 2018 09:30 til
20. november 2018 15:30
Tilmeldingsfrist
15-10-2018 08:00:00
Sted
Vilvorde Kursuscenter
Vilvordevej 70 2920 Charlottenlund
Arrangør
Frie Skolers Lærerforening
Tlf: 87469110 - Mail: fsl@fsl.dk
Pris
Medlem: DKK 3950
Ikke medlem: DKK 4750
Teamsamarbejdetræn kompetencerne i teamsamarbejde, at forstå og lede et team, og lær konkrete redskaber i udviklingsprocesser, mødeafvikling, kommunikation og koordinering.

Teamsamarbejde

  • træn kompetencerne i teamsamarbejde, at forstå og lede et team, og lær konkrete redskaber i udviklingsprocesser, mødeafvikling, kommunikation og koordinering.
     

Kurset Teamsamarbejde giver dig kompetencer i at facilitere samarbejde og udviklingsprocesser i team og arbejdsgrupper.

Du får både teoretiske metoder og konkrete redskaber, der hjælper dig til at understøtte teamets daglige samarbejde og lede teamets udvikling. Du lærer bl.a. at bygge bro i samtaler, at udforske både problemløsning og udviklingspotentiale gennem spørgeteknikker, samt at forebygge konflikter gennem anerkendende kommunikation og feedback.

Hvem kan deltage på kurset? Kurset er for alle lærere i grundskolen, både indskoling, mellemtrinnet og udskoling, der indgår i lærerteams og ønsker at booste samarbejdet med konkrete facilitatorkompetencer. Du behøver ikke være teamleder eller have forudgående erfaring med facilitering for at deltage. Det er desuden exceptionelt godt og givende, hvis I er flere, der deltager fra samme skole eller team. 

Udfyld rollen som uformel leder Som lærer indgår du i et team med alt, hvad det indebærer af kommunikation, koordinering og konflikter. Dette kursus giver dig det teoretiske fundament for godt teamsamarbejde samt redskaber til at varetage rollen som team- og procesfacilitator. Gennem oplæg og øvelser opnår du et bredt spektrum af praktisk anvendelige kompetencer inden for fire overordnede temaer: teamudvikling, anerkendende kommunikation, procesfacilitering samt relationel koordinering. 

Det lærer du på kurset: 

  • At arbejde med og forstå teamets samspil.
  • At styrke dit personlige lederskab ift. koordinering af teamsamarbejde.
  • Metoder og konkrete redskaber til at facilitere udviklingsprocesser i teams.
  • Kompetencer til at kommunikere anerkendende som fundament for en positiv udvikling.
  • Indsigt i dynamikker omkring fordeling af roller, opgaver og ansvar i teams.
  • Forståelse for og metoder til forebyggelse af konflikter.

 

Mød dine undervisere Kurset afholdes af Incento - et fællesskab af konsulenter, der faciliterer udvikling af mennesker og organisationer med fokus på kultur, kommunikation og samarbejde. Underviserne er Adm. dir. Jais Sørensen og Partner Stine Halmind, som brænder for at øge trivsel og præstationer gennem anerkendende ledelse, coaching og meningsskabende kommunikation.

Betingelser:
Oplysning om medlemskab fremgår af fakturaen.
Når du tilmelder dig et FSL Lærerkursus, kan du afmelde dig kurset indtil 6 uger før afholdelsen, herefter refunderes kursusbetalingen ikke.
Ugen før kurset sender Frie Skolers Lærerforening deltagerlister med navne og mailadresser samt praktiske informationer vedr. kurset til de tilmeldte, således at man kan koordinere evt. samkørsel.


Bemærk at overnatning og fuld forplejning er inkluderet i kursusprisen. 

Dato og tid
19. november 2018 09:30 til
20. november 2018 15:30
Tilmeldingsfrist
15-10-2018 08:00:00
Sted
Vilvorde Kursuscenter
Vilvordevej 70 2920 Charlottenlund
Arrangør
Frie Skolers Lærerforening
Tlf: 87469110 - Mail: fsl@fsl.dk
Pris
Medlem: DKK 3950
Pris
Ikke medlem: DKK 4750