Styrk lærersamarbejdet med facilitering

Dato og tid
9. april 2018 10:00 til
10. april 2018 15:00
Tilmeldingsfrist
12-03-2018 15:00:00
Sted
Hornstrup Kursuscenter
Kirkebyvej 33 7100 Vejle
Arrangør
Frie Skolers Lærerforening
Tlf: 87469110 - Mail: fsl@fsl.dk
Pris
Medlem : DKK 3950
Ikke medlem : DKK 4750
Få et kompetenceløft inden for facilitering, koordinering og udvikling af processer i et team, og skab et godt teamsamarbejde og et (endnu!) bedre arbejdsmiljø på skolen.


Få et kompetenceløft inden for facilitering, koordinering og udvikling af processer i et team, og skab et godt teamsamarbejde og et (endnu) bedre arbejdsmiljø på skolen.

Forstå alle aspekter af et team
Kurset i team- og procesfacilitering giver dig kompetencerne til ikke bare at indgå i et team, men at forstå og lede et team. Du får både de teoretiske metoder og konkrete redskaber til at facilitere udviklingsprocesser, og du lærer, hvordan du løser konflikter gennem anerkendende kommunikation.

Hvem kan deltage på kurset?
Kurset er for alle lærere i grundskolen, både indskoling, mellemtrinnet og udskoling, der indgår i lærerteams og som ønsker at booste samarbejdet med konkrete facilitatorkompetencer. Du behøver ikke være teamleder eller have forudgående erfaring med facilitering for at deltage. Det er desuden exceptionelt godt og givende, hvis I er flere der deltager fra samme skole eller team. 

Bliv den uformelle leder
Som lærer indgår du i et team med alt, hvad det indebærer af kommunikation, koordinering og konflikter. Dette kursus giver dig det teoretiske fundament for godt teamsamarbejde samt redskaberne til at varetage rollen som team- og procesfacilitator. Gennem oplæg og workshops kommer du omkring de fire overordnede temaer: teamudvikling, anerkendende kommunikation, procesfacilitering og koordinering, og du opnår et bredt spektrum af praktisk anvendelige kompetencer inden for team- og procesfacilitering. 

Det lærer du på kurset: 
  • At arbejde med og forstå teamdynamikker og teamets samspil.
  • At styrke dit personlige lederskab ift. koordinering af teamsamarbejde.
  • Metoder og konkrete redskaber til at facilitere udviklingsprocesser i teams.
  • Kompetencer til at kommunikere anerkendende som fundament for en positiv udvikling.
  • Indsigt i dynamikker omkring fordeling af roller, opgaver og ansvar i teams.
  • Forståelse for og metoder til håndtering af konflikter.

Mød dine undervisere
Kurset i team- og procesfacilitering afholdes af Incento - et fællesskab af konsulenter, der faciliterer udvikling af mennesker og organisationer med fokus på kultur, kommunikation og samarbejde. Underviser Jais Sørensen brænder for at øge trivsel og præstationer gennem anerkendende ledelse, coaching og meningsskabende kommunikation. Han er adm. direktør og underviser på Incentos uddannelsesforløb. Din anden underviser, Stine Halmind, er drevet af at skabe indsigtsfuld teamudvikling. Hun er cand.mag. og konsulent i Incento. 

Betingelser:
Oplysning om medlemskab fremgår af fakturaen.
Når du tilmelder dig et FSL Lærerkursus, kan du afmelde dig kurset indtil 6 uger før afholdelsen, herefter refunderes kursusbetalingen ikke.
Ugen før kurset sender Frie Skolers Lærerforening deltagerlister med navne og mailadresser samt praktiske informationer vedr. kurset til de tilmeldte, således at man kan koordinere evt. samkørsel.


Bemærk at overnatning og fuld forplejning er inkluderet i kursusprisen. 

Dato og tid
9. april 2018 10:00 til
10. april 2018 15:00
Tilmeldingsfrist
12-03-2018 15:00:00
Sted
Hornstrup Kursuscenter
Kirkebyvej 33 7100 Vejle
Arrangør
Frie Skolers Lærerforening
Tlf: 87469110 - Mail: fsl@fsl.dk
Pris
Medlem : DKK 3950
Pris
Ikke medlem : DKK 4750