Så blev det endelige jul

Et blogindlæg af FSL-formand Uffe Rostrup

D 19. december 2017

Debat

Kære medlem

En stor julehilsen til dig og dine skal du have herfra. Jeg er sikker på, at det har været et begivenhedsrigt år i dit arbejdsliv, ligesom det har været i mange andres og i hvert fald i mit – og jeg kan garanterer, at der også bliver knald på efter ferien igen.

Overenskomstforhandlingerne er lige om hjørnet, og med alt det pres der ligger på dem, så bliver det oprigtigt spændende, om vi kan lande en aftale om lærernes arbejdstid og ikke mindst få bedre styr på den lokale lønudmøntning. Men allermest spændende bliver det, om arbejdsgiverne faktisk har tænkt sig at forhandle med os denne gang, eller om de igen mener, at vi skal spises af med tomme løfter.

Vi vil også fokusere vores indsats i foråret på fortsat at forbedre alle vores tilbud til medlemmer og ikke mindst besøge så mange skoler, som vi overhovedet kan overkomme. Jeg har selv allerede mange skolebesøg i kalenderen. Det skyldes, at vi også er i gang med en større besøgsrunde til de muslimske friskoler, som i den grad har brug for støtte i en svær tid for dem – svære tider, som snildt også kan indfinde sig på mange andre frie skoler. Derfor er jeg også i gang med en besøgsrunde hos de politiske partier for at prøve at sondere terrænet for, hvordan vi bedst muligt kan støtte op om vores medlemmer på skolerne.

Så der er masser af tage fat på efter ferien, og derfor er det også godt nu at have lidt tid med familie og venner, før det går løs igen.

Jeg vil hermed ønske dig og dine en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

deltag i debatten