Kredse

Bolette Bom

Forældrenes engagement v/Bolette Bom

Et kreds 2 temamøde for TR, TRsup. og AMR på Klank Efterskole d. 20. sept. kl. 16-19.

Publiceret den 06. september 2017

Forældrenes engagement påvirker jeres arbejdsmiljø!


Forældrenes engagement i skolens hverdag og i jeres undervisning påvirker dit og dine kollegers arbejdsmiljø. Uanset om I dagligt har kontakt med forældrene eller kun en gang i mellem, så skaber forældrenes forventninger rammer om jeres arbejdsliv. Det kan give stress. Det gælder, når forældrene har holdninger til alt – fx håndtering af uro i klassen, krav om særlige hensyn til deres barn og valg af undervisningsmateriale. Og det gælder, når forældre ikke svarer på henvendelser eller følger op på aftaler, hvilket skaber irritation og frustration hos jer. Står I alene med problemerne uden ordentlig støtte fra ledelsen, kommer I ofte under pres. Frie Skolers Lærerforening ved, at der er lærere, der presses af forældrene.

Hvordan kan du som tillidsrepræsentant eller arbejdsmiljørepræsentant bidrage til at skabe rammer på skolen, så forældrenes engagement ikke truer arbejdsmiljøet?

Konsulent Bolette Bom fra Frie Skolers Lærerforening (FSL) vil med udgangspunkt i henvendelser til sekretariatet sammen med deltagerne drøfte initiativer til forebyggelse af stress på grund af samarbejdet med forældrene. 

Vi glæder os til at se jer.

Hilsen FSL og kreds2

Tilmelding