Aktuelt

Konference

Ny inspiration til 300 tillidsrepræsentanter

Over halvdelen af tillidsrepræsentanterne på de frie skoler tager på efteruddannelse i forbindelse med Frie Skolers Lærerforenings repræsentantskabsmøde

Af Jesper Fjeldsted, Journalist Publiceret den 28. september 2017

Når årets repræsentantskabsmøde starter fredag den 10. november kl. 15 i Nyborg, vil det for de fleste af deltagerne være fortsættelsen af en forhåbentlig spændende, lærerig og inspirerende dag.

300 tillidsrepræsentanter ankommer til Nyborg allerede om morgenen for at deltage på efteruddannelse målrettet tillidsrepræsentanter på de frie skoler. Koblingen mellem efteruddannelse og repræsentantskabsmøde er den del af en ny struktur, hvor alle tillidsrepræsentanter automatisk er medlemmer af foreningens repræsentantskab.

Med repræsentantskabet som fast platform, er det målet at styrke tillidsrepræsentanternes stemme i foreningen, og dermed styrke medlemsdemokratiet. Repræsentantskabsmødet 2017 er det første under den nye struktur, og mere end halvdelen af alle tillidsrepræsentanter på de frie skoler deltager.  

Retorik og lønforhandling er mest populært
Ved tilmelding til efteruddannelsen kunne tillidsrepræsentanter vælge mellem 15 forskellige moduler, som hver fylder det meste af dagen. Hver tillidsrepræsentant deltager på ét modul, og det store udvalg skulle sikre, at efteruddannelsen bliver relevant for netop de udfordring og den hverdag, den enkelte tillidsrepræsentant oplever.

Alle deltagere har prioriteret tre moduler, og topscorerne som førsteprioritet var:

- Retorik på arbejdspladsen
- Argumentbaserede lønforhandlinger
- Coachingredskaber til dialogen med medlemmerne
- Tillidsrepræsentantens rolle ift. bestyrelse, SU/MIO

Læs mere om foreningens repræsentantskabsmøde

Skriv din kommentar (0 kommentarer)Vis formular

Leave a comment

Your comment