Aktuelt

I Stock _000018764690Small

Millionbeløb venter på projekter til efteruddannelse

Af Ulrik Andersen, redaktørPubliceret den 27. februar 2017
Arkiveret i kategorierne:

Kunne I blive lidt skarpere på digitalisering? Forbedre jeres undervisning i naturvidenskab eller blive bedre til at tage imod socialt udsatte børn? Eller noget helt fjerde? I så fald er der mulighed for at søge penge til kompetenceudvikling via Fonden til Udvikling af Statens Arbejdspladser (FUSA).

Faktisk er der mange penge tilbage i denne aftaleperiode til projekter, der dels kan bruges til kompetenceudvikling af hele arbejdspladsen eller til kompetenceudvikling af konkrete personalegrupper. Pengene kan søges af alle statslige arbejdspladser.

Lige nu er der omtrentligt syv millioner kroner i puljen, som endnu ikke er blevet øremærket nogen projekter inden for CO10 eller LC’s område, fortæller Margith Nielsen, chefkonsulent i fællessekretariatet under CO10 og Lærernes Centralorganisation. Tidligere har lærere og skoler været blandt de mest flittige til at søge midlerne, men i de sidste par år har der været væsentligt færre ansøgninger.

Kravet til projekterne er, at de skal være målrettet skolens ledere og lærere, som er omfattet af CFU’s forhandlingsret.  Projektet/indsatsen skal være drøftet og godkendt i samarbejdsudvalget eller af ledelsen og tillidsrepræsentanten. På kompetenceudvikling.dk kan man læse mere om kravene til ansøgninger og proceduren for at søge pengene.

Skriv din kommentar (0 kommentarer)Vis formular

Leave a comment

Your comment